Category Archives: Kommande

4 dagar kvar …

Number-4-on-fire

Recensionerna börjar sĂ„ sakteliga trilla in nĂ€r det gĂ€ller Parasitus - som kryper ut i bokhandeln mĂ„ndag 8/9 – och under tiden drar hösten in med alla sina fĂ€rger och underbart höga, klara luft. I höstens farvatten reser mörkret. Det smyger sig pĂ„ medan man Ă€r upptagen med allt annat. Man vaknar tidigt och finner att det fortfarande Ă€r mörkt. Man hĂ€mtar junior pĂ„ dagis och under de tio minuter det tar att lirka loss den lille frĂ„n alla lekar sĂ„ har skymningen lagt sig som ett lock över staden nĂ€r man kommer ut igen.
Skuggorna blir lÀngre. Livet allt kortare.

September Àr en bro mellan det ljusa och det mörka. Mellan det som varit och det som ska komma. Det vi kanske ser fram emot, men ocksÄ fruktar. Parasitus handlar om allt det. Om lÀngtan efter det som varit och rÀdslan för det som komma skall. Och om ett mörkret som Àr som fullstÀndigt att det kÀnns som om det Àter av oss.

Andra har lÀst och recenserat Parasitus. Bloggaren Farbror Atlas skriver i sin blogg:

”Parasitus Ă€r ett absolut mĂ„ste för alla som gillar bra skrĂ€ck.”

Man tackar och bockar för de vÀnliga orden. LÀs hela hans recension hÀr

4 dagar kvar…

Omslaget till nya boken klart

Omslaget till nya boken klart
Det har varit en ganska hektisk tid. MÄnga resor, Nordirland, Skottland, London ett par hundra turer fram och tillbaka och Oslo av alla platser och dÀrför har uppdateringarna pÄ denna sida varit fÄ, men jag hoppas att det ska bli Àndring pÄ det nu, för under sommaren och hösten kommer en hel del spÀnnande nyheter som ska bli kul att dela med er.

Men först och frÀmst: Vi har nu fÄtt klart omslaget till nya boken Parasitus. Stort tack till Jesper pÄ Epok för ett stort tÄlamod nÀr det gÀller alla Àndringar och Jonny ocksÄ han pÄ Epok som hjÀlpt till att fÄ ihop en baksidetext pÄ ett par rader, som förhoppningsvis ska locka lÀsare, utan att för den delen avslöja för mycket av handlingen.
SÄ hÀr kommer Parasitus se ut. BÄde i din hand, sÄvÀl som i din bokhylla.

Omslag Jesper Holm
Omslag Jesper Holm


Klicka pÄ bild för att se större version

Parasitus kommer att finnas tillgÀnglig bÄde i vanlig bokform och som e-bok, sÄ förhoppningsvis nÄgot som ska passa alla.

/Christian

Kontrakt pĂ„skrivna – nu ska vi göra böcker.

I dag skrev jag pĂ„ kontrakten för tvĂ„ av mina manus. Det var skrĂ€ck & SF specialistförlaget Epok – som kommer att publicera Parasitus i september i Ă„r och sedan kommer de dessutom att slĂ€ppa Skönheten i maj 2015.

Arbetet med att fÄ Parasitus fÀrdig för handeln har redan börjat och det gÄr undan ska ni veta! Förlaget har satt högsta fart och det finns en glÀdje och iver som kÀnns vÀldigt stimulerande och engagerande. Förlaget har redan skickat ett mycket snyggt och passande första omslagsförslag till mig och manuset Àr för nÀrvarande under redaktörsluppen dÀr alla mina sprÄkliga brister förhoppningsvis kommer att upptÀckas och Äskadliggöras.

Sedan pÄgÄr ocksÄ ett arbete med baksidetexten vilket Àr lite som att försöka summera allt man gjorde förra Äret i en paragraf eller tvÄ och samtidigt försöka fÄ det att lÄta sexigt nog för att locka alla de lÀsare som aldrig hört talas om mig (Ànnu) att vilja köpa ett ex.

Jag hoppas kunna lÀgga ut ett omslagsförslag snart och sedan kommer det löpande uppdateringar tills det blir dags för lansering.

Christian

Nu slÀpper vi Herr Lombardo och hÀr kan du köpa boken!

.
Äntligen dags för release av Herr Lombardo efter en lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ng vĂ€ntan.

Beatles sjöng för en herrans massa Är sedan att du inte kan köpa kÀrlek och mÄhÀnda Àr det sant, MEN, du kan köpa en smula spÀnning om du nu Àr pÄ jakt efter lite krydda i ditt liv.

Herr Lombardo, rykande fÀrsk frÄn pressarna gÄr nu att införskaffa pÄ följande platser:

PĂ„ Bokus

Eller en smula billigare pÄ Bokia

Eller billigast pÄ Adlibris

Boken slĂ€pps i dag – 30 januari 2012

Vi ses pÄ hyllorna :)

/Christian