March 12

Kontrakt pĂ„skrivna – nu ska vi göra böcker.

I dag skrev jag pĂ„ kontrakten för tvĂ„ av mina manus. Det var skrĂ€ck & SF specialistförlaget Epok – som kommer att publicera Parasitus i september i Ă„r och sedan kommer de dessutom att slĂ€ppa Skönheten i maj 2015.

Arbetet med att fÄ Parasitus fÀrdig för handeln har redan börjat och det gÄr undan ska ni veta! Förlaget har satt högsta fart och det finns en glÀdje och iver som kÀnns vÀldigt stimulerande och engagerande. Förlaget har redan skickat ett mycket snyggt och passande första omslagsförslag till mig och manuset Àr för nÀrvarande under redaktörsluppen dÀr alla mina sprÄkliga brister förhoppningsvis kommer att upptÀckas och Äskadliggöras.

Sedan pÄgÄr ocksÄ ett arbete med baksidetexten vilket Àr lite som att försöka summera allt man gjorde förra Äret i en paragraf eller tvÄ och samtidigt försöka fÄ det att lÄta sexigt nog för att locka alla de lÀsare som aldrig hört talas om mig (Ànnu) att vilja köpa ett ex.

Jag hoppas kunna lÀgga ut ett omslagsförslag snart och sedan kommer det löpande uppdateringar tills det blir dags för lansering.

Christian

January 30

Nu slÀpper vi Herr Lombardo och hÀr kan du köpa boken!

.
Äntligen dags för release av Herr Lombardo efter en lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ng vĂ€ntan.

Beatles sjöng för en herrans massa Är sedan att du inte kan köpa kÀrlek och mÄhÀnda Àr det sant, MEN, du kan köpa en smula spÀnning om du nu Àr pÄ jakt efter lite krydda i ditt liv.

Herr Lombardo, rykande fÀrsk frÄn pressarna gÄr nu att införskaffa pÄ följande platser:

PĂ„ Bokus

Eller en smula billigare pÄ Bokia

Eller billigast pÄ Adlibris

Boken slĂ€pps i dag – 30 januari 2012

Vi ses pÄ hyllorna :)

/Christian

January 23

Nu har den anlÀnt!

.

Passar bra i din bokhylla

Lombardo is here

SĂ„ kom den till sist.

Boken Herr Lombardo har skickats frÄn tryckeri till förlag och kommer i dagarna att skickas ut till alla recensenter, samt alla ni som vann julkalendertÀvlingen.

Jag har i skrivande stund inte haft chansen att se den, men Anna pÄ OTM har varit snÀll nog att skicka ett foto.

Och jag vet vad du tÀnker: Oj, den kommer att se snygg ut i min bokhylla. Jajamensan!
30 januari – bara en vecka kvar nu. Dags att krossa spargrisen.

/Christian

January 16

GĂ€stblogg nummer fyra – NĂ€r slutet bara Ă€r början …

I veckans första gĂ€stblogg – nu exakt 2 veckor innan Herr Lombardos release, tar jag mina tankar och ord till Bokeribloggen , dĂ€r jag fĂ„tt den stora Ă€ran att inviga bloggen med mitt inlĂ€gg.

Jag har skrivit en text om nÀr en bok börjar och nÀr den tar slut, dessutom har jag med en text som mycket vÀl skulle ha kunnat vara inledningen pÄ Herr Lombardo, men det Àr det inte. Men det Àr en text som visar att det finns alltid en tid innan boken börjar. KaraktÀrerna lever innan sida ett och deras liv gÄr vidare efter att sidorna i boken tagit slut.

Du finner gÀstbloggen hÀr